Болехів City П`ятниця, 19.04.2024, 23:34
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Про сайт » Загальны обговорення » У міліції вже є робоча версія причина вибуху на АЗС
У міліції вже є робоча версія причина вибуху на АЗС
D_LesivДата: Середа, 23.04.2014, 13:14 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
У міліції вже є робоча версія причина вибуху на АЗС у Київській області, також правоохоронцями встановлено імена всіх загинувших внаслідок цього вибуху.

Як повідомили у МВС, двоє молодих мешканців з Кіровоградщини 22 квітня вранці зупинилися якраз на цій заправці та зайшли в кафе, коли пролунав вибух. Крім них загинуло ще четверо працівників АЗС.

"За попередніми даними, в підвалі будівлі стався витік і вибух метану. Колонки АЗС, слава богу, не зачеплені, а то жертв було б більше!" - розповів журналістам полковник міліції, який назвався В'ячеслав.

З-під завалів на АЗС рятіникі дістали тіла п'ятьох загиблих. Троє з них - працівниці АЗС: Віталіна Тарасюк ( 24 роки), Юлія Самань (30 років ) та Ірина Малякін (25 років) , двоє – відвідувачі Віктор Степаненко (26 років) та Ігор Румянцев (25 років ), обидва - працівники Крюківського вагонобудівного заводу, які на машині поверталися з відрядження.

Також повідомляється, що згодом, від отриманих ушкоджень в лікарні померла ще одна працівниця АЗС 37-річна Лілія Пашинська.

Представникі УМВС у Київської області запевняють, що причин говорити про теракт немає.

"Троє опитаних нами очевидців сказали, що перед вибухом відчули різкий запах газу. Газові балони могли перебувати в напівпідвальному приміщенні, що і викликало такі наслідки. Але це тільки попередня версія. Чи спричинила вибух якась вибухова речовина або це суто технічна причина, покаже експертиза", - заявив прес-секретар Київської обласної міліції Микола Жукович.

Джерело: http://www.5.ua/ukrajina/suspilstvo/item/381864-staly-vidomi-imena-vsikh-zahyblykh-pid-chas-vybukhu-na-azs-u-kyivskyi-oblasti
 
ADIKДата: Середа, 23.04.2014, 13:30 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: -1
Статус: Offline
воу круто!

Додано (23.04.2014, 13:30)
---------------------------------------------
воу круто!

 
Форум » Про сайт » Загальны обговорення » У міліції вже є робоча версія причина вибуху на АЗС
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright ГТЯ © 2024 18.221.129.19