Болехів City П`ятниця, 29.03.2024, 03:32
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Наше опитування
Який розділ сайту необхідно розширити в першу чергу
Всього відповідей: 104

Головна » 2011 » Липень » 20 » Василь Матійчик: кожну нову справу потрібно розпочинати з професійного навчання
Василь Матійчик: кожну нову справу потрібно розпочинати з професійного навчання
12:06
Про це Василь Олександрович сказав учора, 19 липня, у розмові із журналістами.

Із представниками засобів масової інформації фундатор організації «Мій край» Василь Матійчик зустрівся відразу після закінчення курсу тематичного семінару з ефективної діяльності благодійних фондів в Україні: «Фонд «Мій край» є місцевою благодійною організацією, створений він нашою сім’єю зовсім недавно. Але я дотримуюсь того принципу у житті, що кожну справу має робити професіонал, саме тому я сьогодні для працівників «Мого краю», у тому числі і для Голови Правління Фонду – Андрія Матійчика (старший син депутата – ред..), організував цей семінар, на якому вони мали змогу не просто прослухати курс теорії, але й ознайомитись з практичною роботою Міжнародного Фонду «Відродження» та Фонду Петра Порошенка.»
Довідка:
Василь Матійчик є фундатор місцевої неприбуткової організації «МІЙ КРАЙ», котра вже профінансувала роботи з реконструкції і капітального ремонту в м. Городенці – районного будинку культури, приміщення дитячого садочка, – актового і спортивного залів школи с. Серафинці, встановлення спортивного майданчика та реконструкцію спортзалу в с. Ясенів-Пільний. Найближчим часом будуть встановлені ігрові майданчики в дитячих садочках сіл Котиківка і Стрільче, в школі якого завершено капітальний ремонт спортивного залу.
Організація «МІЙ КРАЙ» має за мету здійснення благодійної діяльності в інтересах суспільства та окремих категорій громадян, які потребують матеріальної, соціальної допомоги, сприяння розвитку культури, в тому числі реалізації програми національно-культурного розвитку, доступові всіх верств населення до культурних цінностей та художньої творчості, охороні і збереженню культурної спадщини, надання допомоги талановитій творчій молоді.

Прес-служба депутата Івано-Франківської облради, фундатора благодійної організації «Мій край», Першого віце-президента Асоціації Платників податків України Василя Матійчика.
Новини Івано-Франківська
Переглядів: 3117 | Додав: Sveta | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 vwacrpoUhcEzlf  
0
cheapest drugstore http://www.pvp.smfnew.com/index.php?action=profile;u=68 cheap tablets

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Розділи

< Погода >

Погода в Україні


< Цікаві сайти >


< ФотоАльбоМ >


< Крилаті фразИ >



Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright ГТЯ © 2024 44.222.212.138